Ohjaa paketit sinulle sopivaan automaattiin

 

OHJAA PAKETIT MAKSUTTA POSTIN AUTOMAATTIIN

Tiesitkö, että Posti palvelee laajemmin kuin koskaan? Digitaalisten palveluidemme ja pakettiautomaattien laajojen aukioloaikojen ansiosta asioit silloin kun sinulle sopii. Verkostoomme kuuluu jo 1000 automaattia ja lisää tulee.  Oma noutopiste -palvelun avulla voit itse valita, mistä postista tai automaatista noudat pakettisi. Palvelu on maksuton.

Näin saat Oman noutopisteen käyttöön älypuhelimella:

  1. Lataa OmaPosti-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta. 

  2. Kirjaudu ja tunnistaudu.

  3. Valitse sinulle paras automaatti sovelluksen Oma noutopiste -kohdasta.

 Jatkossa verkkokauppaostoksilla muista valita toimitustavaksi "Nouto postista", niin ohjaamme pakettisi maksutta valitsemaasi noutopaikkaan.

New call-to-action         New call-to-action


Näin saat Oman noutopisteen käyttöön Postin verkkosivulla:

Voit myös ottaa Oman noutopisteen käyttöön verkkosivullamme:

  1. Kirjaudu Oma noutopiste -palvelun käyttäjäksi. Tarvitset Postin käyttäjätunnuksen, jonka voit tarvittaessa luoda samalla. 

  2. Lisää palveluun matkapuhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. 

  3. Valitse sinulle mieluisin Postin pakettien noutopiste.

  4. Tallenna tiedot.

 Jatkossa verkko-ostoksia tehdessäsi muista valita toimitustavaksi "Nouto postista", niin ohjaamme pakettisi maksutta valitsemaasi noutopaikkaan.


Huomioithan, että myös osa ulkomailta saapuvista paketeista ohjautuu valittuun noutopisteeseen, mutta eivät kaikki. Tähän vaikuttaa verkkokaupan käyttämä toimitustapa. Huomaathan, että osa lähettäjän paketille valitsemista lisäpalveluista voi myös estää ohjauksen, koska palvelua ei voida toteuttaa pakettiautomaatilla. Tällainen on esimerkiksi Kirjaaminen -lisäpalvelu. Jos muutat, saat Postilta automaattisesti sähköpostimuistutuksen siitä, että oma noutopiste kannattaa päivittää. Jos noutopiste, kuten posti tai pakettiautomaatti lakkaa, ohjauksesi purkaantuu ja saat tästäkin tiedon sähköpostilla.